Povestea brandului SPORTHERO®

     Povestea brandului SportHero ® incepe in anul 2016, din dorinta de a aduce o identitate noua in randul tinerilor si sentimentul de apartenenta la un stil de viata liber.

Simteam ca o abordare diferita va aduce un suflu proaspat pe piata autohtona a hainelor sport, dominata in proportie de aproape 100% de marketingul si bugetele brandurilor internationale.

     Un brand romanesc care sa fie unic, asa cum esti tu si cu care sa simti ca te identifici! 

     Esti DIFERIT? Asa gandim si noi!

     Iubim sportul si activitatile in aer liber si ne dorim ca brandul SportHero ® sa imbrace oameni cu dorinta de miscare. 

     Dorim sa vedem hainele noastre in grupurile de rolleri, la oamenii care practica sport din pasiune, la sportivii de performanta sau la cei care vor sa devina performeri, la cei care sunt “CHILL” dar si la cei care sunt “POWER”.

SportHero® stoc
SportHero® design

     Suntem 2 antreprenori, cu experienta de peste 15 ani in domeniul retail si management, care au pornit un proiect intr-un domeniu cunoscut si pe care vor sa il abordeze diferit.

    Poate si tu, de multe ori, ai gandit: „Cati oameni o sa vad imbracati identic cu mine? Oare sa cumpar acest produs?”. La noi este diferit. Peste 80% din produsele SportHero® au stoc limitat intre 10-25 bucati, iar modelele se reinoiesc periodic, astfel incat sansele sa intalnesti pe cineva imbracat identic sunt extraordinar de mici. 

De la design si pana la produsul finit, toate actiunile noastre au ca unic scop crearea unor produse de calitate, pentru ca in final, hainele pe care tu le-ai ales sa devina preferatele tale.

     Totodata pentru ca ne dorim ca si altii sa creasca alaturi de noi, ne-am propus sa sprijinim cu un procent din cifra noastra de afaceri, tinerii defavorizati care doresc sa faca un sport din pasiune.

     Va vom tine periodic la curent pe blog si retelele de socializare.

.

     Sa fii LIBER si DIFERIT este o alegere. Ti se potriveste!

     R. & M.

Povestea brandului SportHero®

FOLLOW US IN OUR SOCIAL NETWORKS