Salutare lume!

Numele meu este Razvan si sunt fondatorul brandului SPORTHERO. Niciodata nu m-am gandit ca voi ajunge sa scriu articole de blog. De fapt asta o sa si fac, chiar nu o sa scriu articole conform regulilor teoretice.. O sa scriu doar pentru tine si pentru comunitatea din jurul brandului SPORTHERO, din care sper ca vei face parte in curand. Stiu ca ai multe intrebari dar poate cel mai curios esti: cum si cand a aparut acest brand? Sa incepem deci cu inceputul…

SPORTHERO a aparut in anul 2016, ca urmare a unui sentiment ca se poate face mai mult !

Mai mult decat fac acum marile branduri internationale pe piata din Romania, cel putin in ceea ce priveste originalitatea ideilor si calitatea materialelor. Sunt convins ca se poate ! Ca va fi foarte greu …  e 100% sigur, dar asta nu ne-a speriat niciodata ci mai mult ne-a motivat si ne-a ambitionat.

SPORTHERO este un brand de haine sport, care se regaseste insa in „lifestyle-ul” tau. Daca esti o fire tanara, dinamica, careia ii place sa se imbrace confortabil dar „cool” atunci noi suntem ceea ce ti se potriveste…

SPORTHERO isi doreste sa reinvie originalitatea si simplitatea unui brand, isi doreste sa reinavie bucuria celui care il imbraca dar si unicitatea care te scoate din multime.

Cineva spunea ca trebuie sa te bucuri atunci cand un drum este complicat si dificil pentru ca doar atunci putini te pot urma si eventual copia. Si cu cat este mai complicat de urmat de altii cu atat originalitatea ta iese mai mult in evidenta. Suntem la inceputul acestui drum si facem primii pasi pe el. Unii poate ar alege o cale mai batatorita, mai facila. Noi spunem : „No thanks! I’m on my way!”